kontakt

En fotografering kan indbefatte mange elementer og jeg skræddersyer derfor altid mine fotosessions så de passer præcis til dit behov. Kontakt mig derfor gerne for ønsker og priser så vi sammen kan finde frem til den fotografering der passer bedst til dig.

Fotograferingen foregår i mit studie i Svendborg centrum. Det kan også foregå ”on location”, fx hos dig selv, på en strand eller et helt tredje sted. 

Vi holder en kort afklarende samtale (fx pr telefon) inden den dag du skal fotograferes, hvor vi forventningsafstemmer og aftaler hvilken type billede og stemning du ønsker. Jeg afsætter ca. en time til selve fotograferingen da det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas undervejs, så vi får den bedste version af dig på billedet­­­­.

Alle billeder leveres digitalt, både i farve og sort/hvid. Ønsker du prints aftales dette separat.Du kan kontakte mig her:

mail@britwindahl.com
+45 4094 8443

Studio: (åbent efter aftale)
Kattesundet 1E,
5700 Svendborg

Det siger kunderne…

Tak for dejlige billeder og ikke mindst en dejlig oplevelse. Ud over at være en dygtig fotograf, oplevede jeg at du formåede at få mig til at slappe af og komme i forskellige stemninger. Næsten en terapeutisk seance.
Kristian Kristiansen, pensioneret læge.

Jeg vil lige fortælle dig, at det har sat gang i mange tanker og en dyb proces i mig at modtage dine billeder. Jeg opsøgte dig for at få præcis det, som du har fanget. Mig. De er skræmmende præcise. … Jeg er superglad for dine billeder.
Stella Maria Kjær, forfatter og sanger.

Brit Windahl er en kreativ og kunstnerisk sjæl, som med sin ømhed og kompetence som fotograf formår at indleve sig i og indfange de personer hun portrætterer. Så mødet bliver både mærkbart og nærværende – og så mennesket og den visuelle identitet står skarpt, autentisk og med kant. Jeg har haft stor glæde af samarbejdet med Brit som fotograf for Humtech, hvor hun har taget en lang række portræt- og situationsbilleder, som er blevet flittigt brugt også i presseregi.
Grith Okholm Skaarup, stifter og ejer af HUMTECH